Hondenpension

Op de begane grond van het dierenpension zijn 2 verschillende gangen met daarin ruime kennels voor de honden beschikbaar. Er zijn in totaal 15 kennels waarvan een aantal grotere kennels voor de grote hond of als er meerdere honden uit hetzelfde gezin bij elkaar verblijven. Er zijn geen geschakelde binnen/buitenkennels, daarom is het noodzakelijk dat uw hond in de kennel benaderd en aangelijnd kan worden om zo langs eventuele andere kennels naar buiten gebracht kan worden.

Iedere kennel heeft minimaal 2 verschillende ligplekken in de vorm van een mand, matras, bank(je) afhankelijk van de voorkeur of passend bij de aandoening van uw hond.

Er zijn verschillende speelweides die volledig van gras of voor meer dan de helft van gras zijn voorzien (overige deel betegeld). De speelweides zijn schaduwrijk door de hoge bomenrij rondom het terrein. Er is een breed wandelpad die langs de speelweides loopt. Ook buiten kan uw hond alleen uitgelaten worden of alleen op een speelweide maar als er een geschikt maatje is mag dit ook samen.

Een gemiddelde dag in het hoogseizoen ziet er als volgt uit:

7:00 - 8:00 Wandeling over het wandelpad, alleen of met een maatje

8:00 Voertijd

8:30 - 10:00 Rust in de kennel

10:00 - 12:00 In verschillende rondes naar de speelweide, alleen of met een maatje

12:00 Voertijd voor de honden die 3 maaltijden krijgen

12:30 - 14:30 Rust in de kennel

14:30 - 16:30 In verschillende rondes naar de speelweide, alleen of met een maatje

17:00 Voertijd

17:30 - 19:30 Rust in de kennel

19:30 - 21:30 In verschillende rondes naar de speelweide, alleen of met een maatje

21:30 - 7:00 Rust in de kennel

Dit is een algemeen schema, afhankelijk van de behoeften van uw hond kan hier van afgeweken worden. Zijn de speelweides te vermoeiend dan kan er ook alleen een rondje gewandeld worden.

 

Dagopvang:

Het is mogelijk om uw hond voor een dag te brengen tussen 7.30 en 19:00 indien uw moet werken of een dagje weg wilt. Hiervoor geldt ook dat uw hond aan de doelgroep van 8 jaar of ouder/medische aandoening moet voldoen. 

Bij dagopvang is voeding niet inbegrepen, uiteraard kunt u voeding meegeven. 

Dagopvang is niet mogelijk op zon- en feestdagen, zie openingstijden.