Hondenpension

Op de begane grond van het dierenpension zijn 2 verschillende gangen met daarin ruime kennels voor de honden beschikbaar. Er zijn in totaal 15 kennels waarvan een aantal grotere kennels voor de grote hond of als er meerdere honden uit hetzelfde gezin bij elkaar verblijven. Er zijn geen geschakelde binnen/buitenkennels, daarom is het noodzakelijk dat uw hond in de kennel benaderd en aangelijnd kan worden om zo langs eventuele andere kennels naar buiten gebracht kan worden.

Elke hond heeft zijn eigen kennel die ze niet hoeven te delen met andere honden. Meerdere honden uit 1 gezin zitten uiteraard wel samen. Iedere kennel heeft minimaal 2 verschillende ligplekken in de vorm van een mand, matras, bank(je) afhankelijk van de voorkeur of passend bij de aandoening van uw hond. (eigen dekens/manden zijn i.v.m. hygiëne niet toegestaan)

Er zijn verschillende speelweides die volledig van gras of voor meer dan de helft van gras zijn voorzien (overige deel betegeld). De speelweides zijn schaduwrijk door de hoge bomenrij rondom het terrein. Er is een breed wandelpad die langs de speelweides loopt. Ook buiten kan uw hond alleen uitgelaten worden of alleen op een speelweide maar als er een geschikt maatje is mag dit ook samen.

Een gemiddelde dag op de Boerderij ziet er als volgt uit:

7:00 - 8:00 Wandeling over het wandelpad (individueel)

8:00 Voertijd

8:30 - 10:00 Rust in de kennel

10:00 - 12:00 In verschillende rondes naar de speelweide, alleen of met een maatje

12:00 Voertijd voor de honden die 3 maaltijden krijgen

12:30 - 14:30 Rust in de kennel

14:30 - 16:30 In verschillende rondes naar de speelweide, alleen of met een maatje

17:00 Voertijd

17:30 - 19:30 Rust in de kennel

19:30 - 21:30 Wandeling over het wandelpad (individueel)

21:30 - 7:00 Rust in de kennel 

Dit is een algemeen schema, afhankelijk van de behoeften van uw hond kan hier van afgeweken worden. Zijn de speelweides te vermoeiend dan kan er ook alleen een rondje gewandeld worden.

Voeding:

We voeren standaard op de Boerderij de lam & rijstbrokken van Biofood Diervoeding. Deze word erg goed gegeten en er zijn geen problemen met de overgang/diarree. Tevens kan er in overleg de geperste brok (lam of zalm) of de diner van Biofood gevoerd worden.

Heeft uw hond speciale dieetvoeding of een aangepast dieet? Dan deze voeding graag voldoende meegeven, voorzien van naam en evt. maatbeker. 

Dagopvang:

Het is mogelijk om uw hond voor een dag te brengen tussen 7.30 en 19:00 indien uw moet werken of een dagje weg wilt. Hiervoor geldt ook dat uw hond aan de doelgroep van 8 jaar of ouder/medische aandoening moet voldoen. 

Bij dagopvang is voeding niet inbegrepen, uiteraard kunt u voeding meegeven. 

Dagopvang is niet mogelijk op zon- en feestdagen, zie openingstijden.