Kattenpension

In de zomer van 2022 is op de zolder van het dierenpension de eerste kamer voor katten gerealiseerd. In het laatste kwartaal van 2022 verwachten we een tweede kamer klaar te hebben.

De kamers zijn grote open ruimtes met daarin diverse ligplekken, kattenbakken, drinkfontein en drinkbak. Tevens staat er een kattenstelling in waarin iedere kat zijn eigen plekje krijgt. Voor de katten die graag naar buiten kijken is er een brede vensterbank gerealiseerd zodat de speelweides in de gaten gehouden kunnen worden vanaf een veilige afstand.

De eerste dag (of langer indien nodig) blijft uw kat op zijn eigen plekje in de stelling om te wennen aan zijn nieuwe huisgenootjes. Hier hebben ze hun eigen kattenbak, mandje en voer/drink bakjes. Als ze gewend zijn goed eten/drinken en op de kattenbak gaan mogen ze vrij rondlopen.

Vele katten hebben dieetvoeding, krijgen medicatie of insuline toegediend rondom etenstijd. Daarom worden de katten gevoerd op hun eigen plekje in de stelling zodat ze in alle rust kunnen eten.